Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024
7η Δραστηριότητα: Μελετήσαμε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που προκύπτουν από την παραγωγή του αλατιού και του μελιού.
Οι μαθητές συζήτησαν για το ανθρώπινο αποτύπωμα και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα ως αποτέλεσμα της παραγωγής και της κατανάλωσης προϊόντων διατροφής. Εστίασαν στο αλάτι και στο μέλι. Η δραστηριότητα ολοκληρώθηκε με την δημιουργία ενός κοινού βιβλίου.
Για να δείτε το βιβλίο, πατήστε εδώ:
https://www.storyjumper.com/book/read/174234031
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
8η Δραστηριότητα: Διαδικτυακή συνάντηση
Συναντήσαμε τους μαθητές των άλλων σχολείων διαδικτυακά, συζητήσαμε για το έργο στο οποίο συμμετείχαμε και μιλήσαμε για την αξία της σωστής ...
-
Οι μαθητές μελέτησαν την επίδραση της σωστής διατροφής στην υγεία των ανθρώπων. Τέλος δημιουργήσαμε μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες έ...
-
Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης , συμμετέχουν κατά το σχολικό έτος 2023-2024 στο έργο eTwinning με τίτλο « Eat Green, Bo...
-
Οι μαθητές έφτιαξαν και παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις και έπειτα συμμετείχαν σε ψηφοφορία για την ανάδειξη του logo του έργου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου