Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024
6η Δραστηριότητα: Μελετήσαμε τοπικά προϊόντα
Οι μαθητές της Ε΄τάξης μελέτησαν την διατροφική αξία του αλατιού. Ανακάλυψαν πώς αυτό παράγεται και παρουσίασαν συνταγές. Οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης έκαναν το ίδιο για το μέλι. Τέλος συνεργαστήκαμε και δημιουργήσαμε ένα βιβλίο με τα προϊόντα όλων των χωρών που συμμετείχαν στο έργο.
Για να δείτε τις παρουσιάσεις των μαθητών και το βιβλίο, πατήστε εδώ:
https://view.genially.com/661ee0e8b70f70001365cfa4/interactive-content-salt
https://view.genially.com/661eecd9e6b76d001441f8b6/interactive-content-greek-honey
https://www.storyjumper.com/book/read/174247011
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
8η Δραστηριότητα: Διαδικτυακή συνάντηση
Συναντήσαμε τους μαθητές των άλλων σχολείων διαδικτυακά, συζητήσαμε για το έργο στο οποίο συμμετείχαμε και μιλήσαμε για την αξία της σωστής ...
-
Οι μαθητές μελέτησαν την επίδραση της σωστής διατροφής στην υγεία των ανθρώπων. Τέλος δημιουργήσαμε μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες έ...
-
Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης , συμμετέχουν κατά το σχολικό έτος 2023-2024 στο έργο eTwinning με τίτλο « Eat Green, Bo...
-
Οι μαθητές έφτιαξαν και παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις και έπειτα συμμετείχαν σε ψηφοφορία για την ανάδειξη του logo του έργου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου